Verwijzers

Heb je iemand in je omgeving die niet meer in staat is om zijn of haar financiële en/of persoonlijke zaken zelf te regelen? Wil je graag helpen, maar heb je geen idee hoe? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen met jou en de persoon in kwestie gaan we op zoek naar de geschikte oplossing.

Werkwijze

Als verwijzer kan je van ons een doortastende en snelle aanpak verwachten. Na de aanmelding, maken we een afspraak voor een intakegesprek. Bij het intakegesprek zijn de verwijzer, de cliënt en een medewerker van Budgetondersteuning Nederland aanwezig. Jouw aanwezigheid, hulp en steun is van grote waarde voor de cliënt. Samen zorgen we dat de aanvraag voor de passende hulp zo snel mogelijk naar de rechtbank kan.

Contact tijdens mentorschap, bewind of curatele

Budgetondersteuning Nederland streeft naar maatwerk voor de cliënt. Hierin is goed contact met de verwijzer een belangrijke factor. We stellen de verwijzer dan ook regelmatig op de hoogte van de financiën en de mogelijkheden daarbinnen voor de cliënt. Verder word je betrokken bij belangrijke financiële beslissingen en houden we je op de hoogte van onze bevindingen tijdens de periodieke controles van het dossier. Uiteraard moet de cliënt hier wel eerst toestemming voor geven

Meer weten over hoe wij je kunnen helpen?