Budgetondersteuning Nederland B.V. bestaat 10 jaar

 

Tel. 075 - 6 127 882

(ma t/m do van 9.00 tot 12.00 uur)
(in juni,  juli en aug. van 10.00 tot 12.00 uur)

logo budgetondersteuning

Tel. 075 - 6 127 882

(ma t/m do van 9.00 tot 12.00 uur)
(in juli en aug. van 10.00 tot 12.00 uur)

 Budgetondersteuning Nederland B.V. bestaat 10 jaar

 

  • Slide Home
    "Schulden heb je sneller, dan dat je ze oplost"

Het overlijden van een dierbare komt vaak onverwacht en dan ontstaat er onzekerheid en onduidelijkheid voor de nabestaanden. Het is van belang om zaken goed en op tijd te regelen. Helaas komt het in 25% van de erfenissen voor dat er onenigheid binnen de familie ontstaat na een overlijden. Het inschakelen van een onafhankelijke consultant van Budgetondersteuning Nederland B.V. kan een hoop narigheid en onenigheid onder de nabestaanden voorkomen.

Ondanks het verdriet om het verlies moeten er veel zaken tegelijk worden geregeld, zoals de begrafenis of crematie, maar ook het opheffen van bank-, effecten- en spaarrekeningen. De betreffende instanties informeren dat de uitkeringen beëindigd kunnen worden, het aanvragen van verzekerings- en/of pensioenuitkeringen, het indienen van de aangifte successierecht en inkomstenbelasting. Verder zijn er nog het opzeggen van abonnementen, verzekeringen, lidmaatschappen en automatische incasso's. Ook het op orde brengen van alle administratieve zaken, de boedelafwikkeling en de verdeling kunt u laten doen door Budgetondersteuning Nederland B.V.

Dit is altijd een zeer persoonlijk en ingrijpend gebeuren en wij maken dan ook graag een afspraak bij u thuis om al uw wensen door te spreken. Het eerste kennismakingsgesprek is geheel gratis en u kunt daarna besluiten of u het nalatenschapbeheer door ons wilt laten verrichten.