Mentorschap aanvragen – ervaren en betrouwbare mentors

De kantonrechter kan in Nederland een mentorschap opleggen. Dit is een maatregel voor personen die niet in staat zijn om zelf hun vermogensrechtelijke belangen te regelen. Een mentor zal dit namens deze persoon doen. Deze raadgever zal de verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding van personen die dat niet zelf kunnen voor hen regelen. Mentors kunnen alleen toegewezen worden aan mensen die 18 jaar of ouder zijn. De aanvraag voor mentorschap wordt geregeld via de rechter. Het is niet verplicht om dit via een advocaat te laten verlopen. Het voeren van een goed mentorschap bestaat uit een aantal taken. Allereerst is het van belang dat uw persoonlijke belangen worden behartigd. Er moeten beslissingen worden genomen over hoe u wordt verzorgd, verpleegd, behandeld en begeleid. Cliënten krijgen advies bij het nemen van persoonlijke beslissingen. Het vertrouwen van de klant zal verdiend moeten worden. Een mentorschap aanvragen kan eenvoudig via een online melding op deze website.

Kenmerken van een goede mentor

Het hebben van een goede mentor brengt voordelen met zich mee en is te herkennen aan specifieke kenmerken. Hulpvaardigheid staat bij een goed mentorschap hoog in het vaandel. Zij helpen u graag uw doel te bereiken. Mentors beschikken over gedegen kennis, zijn goed in hun baan en weten waar ze het over hebben. Zij hebben oprecht interesse in u als mens. Bij Budgetondersteuning Nederland treft u louter professionals, die een doeltreffende en persoonlijke aanpak hanteren. U kunt u vragen stellen tijdens kantooruren. Persoonlijk contact is erg belangrijk en u kunt gerust een afspraak maken als dit nodig is. Wij werken met mentors die werken vanuit uw behoeften, wensen en gewoonten. Dit zorgt ervoor dat u samen een goede band zult opbouwen.

Eenvoudig online aanmelden

Wij ondersteunen u graag doormiddel van een goed mentorschap. De mentors van Budgetondersteuning Nederland helpen u van harte met het kiezen van de juiste zorg. Alles wat wij doen zal in overleg met u gebeuren. Wij kunnen de aanvraag voor mentorschap voor u regelen bij de kantonrechter. U kunt eveneens uw financiën uit handen geven. Dit zal gecombineerd worden met bewindvoering. Twijfel niet en vraag nu uw mentorschap aan via Budgetondersteuning Nederland. U kunt dit eenvoudig doen door u aan te melden via deze website. Vervolgens zal er een intake plaatsvinden. Tijdens dit gesprek bent u tot niets verplicht. De kennismaking kan plaatsvinden op het kantoor in Zaandam of op een andere locatie. Het behoort eveneens tot de opties om bij u thuis op gesprek te komen. Als u het online formulier invult zal er binnen 24 uur contact met u worden opgenomen.